konfettikrig

Dom kalla det valborg.

Kategori: Allmänt

Om ungefär 50 minuter ska jag börja bege mig mot macken för att möta upp lite folk och sedan ta oss till Josefin. Innan det hade jag tänt vila lite men då kom jag på en sak. Jag är verkligen en stressa hem från jobbet för att hinna koppla av-människa. Sorgligt. Vi stressar som bara den genom livet, bränner ut oss själva, förstör våra kroppar, och allt detta bara för att få koppla av. Jag vill äga förmågan att ta det hela lite piano. Jag tänker att om man lät allt ha sin tid, tog en sak i taget, då skulle vi aldrig behöva koppla av. i skulle aldrig bli så trötta att vi behövde lägga oss er ett tag och bara dö. Det behövs nu. Jag skulle aldrig klara av allt utan att bara få ligga en stund och glo upp i taket. Titta i tomma intet och bara vara ingenstans men ändå så närvarande. Jag ska sluta stressa hem från skolan för att hinna koppla av. Dessvärre är det aldrig lätt att sluta stressa. Vi har utvecklat ett samhälla där det är meningen att man ska stressa. Just därför har vi väl alla dessa avkopplingsfenomen också. Nu blev jag stressad och måste sminka mig. Jag väntar med det där att sluta stressa tills vinet har tagit min kropp i sitt våld och natten känns evigt ung.

Peace.

Kreativiteten flödar.

Kategori: Allmänt

Ibland, som nu, blir jag superduperglad och får för mig att jag är världens mest kreativa människa och får massa idéer på samma gång och vill sy och måla och rita och klippa och klistra och allt man kan tänka sig. Dessvärre vet jag nästan aldrig vad jag ska göra med alla tankar när de väl kommer. De blir liksom så många. Men jag tror att jag ska ta vara på dem genom att klippa klart min tröja som jag tänkte inviga imorgon. Valborg till ära och allt. Nu är jag snorig och kissnödig.

Peace.

Såhär skriver du ditt liv.

Kategori: Allmänt

Svenska C är en kul kurs. En av uppgifterna är att skriva blogg. Jag känner mig dock lite anti den uppgiften. Jag vet inte om jag tycker om att lära mig hur jag ska skriva en blogg som handlar om mitt liv. Jag menar, borde inte jag själv vara den bästa på att skriva om mig själv? Långt ifrån alla skriver väl blogg för att få så många läsare som möjligt. Eller? Det är den uppfattningen jag har fått. Jag skriver blogg för min egen skull. Jag tycker om att skriva, och hur skönt är det inte att få skriva av sig och överdramatisera precis allt? När jag skriver blogg vill jag göra det på mitt eget sätt och för min egen skull, inte för att få läsare. Varför då skriva blogg och inte dagbok skulle jag fråga mig om jag läste detta i någon annans blogg. Jo, av den enkla anledningen att det kanske finns stackare som kanske mot alla odds vill läsa, och det finns det ju tydligen. Visst är det kul att folk är intresserade, men jag skriver inte för att folk ska vara intresserade utan för att jag ska få uttrycka mig. Nu var det sagt och jag kommer fortsäta skriva blogg på mitt eget sätt och inte efter någon mall. Mitt liv är ingen mall och kommer aldrig att bli. Det är jag glad för.

Peace.

ps. Jag glömde ju säga att vi fick hem taxfree-katalogen idag! Då jävlar är det nära! Två veckor och tre dagar. ds.

Sova middag

Kategori: Allmänt

Chock. Jag har tydligen sovit middag i flera timmar. Jag brukar inte sova middag. Eller inte nuför tiden i alla fall. Jag skyller på den oerhört sköna soffan och pollen. Nu har jag frossa istället. Och är hungrig. Fuck. Igår kväll klippte och klistrade (egentligen bara klippte, men det lät bättre med klistrade också) jag med en tröjs. Det var spännande. Jag ska nog fortsätta med framtidan och inviga den på valgorg. Btw irritation irritation irritation.

Peace.

Lanini AB

Kategori: Allmänt

Jag fick ett spännande samtal idag. Eller snsrare ett spännande missat samtal eftersom jag aldrig hann svara. Det kom tydligen från Lanini AB. Jag tänkte att jag skulle övervinna min extrematelefonrädsla, som bara blir värre och värre, och ta och ringa upp. Det kunde ju vara jobb! Men innan ville jag veta vad jag hade att vänta så jag kollade upp företaget lite. Det hade tydligen något med telefoner och abonnemang att göra. Vad fan har jag sökt för jobb tänkte jag och kollade vidare. Efter lite googlande kom jag fram till att Lanini AB nog inte vill ha mig utan mina pengar. Det visades sig vara något bluffbolag som folk varnade för på nätet. Jag hann inte läsa så mycket men något sånt. Så det blir ingen rädslaövervinning. Lanini AB får klara sig utan mig och mina pengar.

Peace.

ps. VI HAR BOKAT RESA! 16 maj drar vi. Spännandespännandespännande. ds.

Extreme home makeover

Kategori: Allmänt

YES! Jag har kommit fram till hut jag ska måla om mitt rum. Det blir den mörkbruna färgen på väggarna som jag hade tänk men sen har jag kommit på att jag ska måla någon typ av mönster över huuuuum det har ett namn. Kan det heta schabloner? I alla fall kan man köpa plastgrejer och antingen skära ut ett eget mönster eller ta ett färdigt och sedan måla färg i hålet. Jag har inte riktigt kommit fram till om det bara ska vara guldfärgade mönster eller om de ska innehålla fler ärger. Jag är inne på turkos och skrikrosa. Men jag får se.

Men vad fan!

Kategori: Allmänt

Jag vill helst bara säga åt hela världen att dö. Skärpning. Hur orkar man? På riktigt. Gör vad ni vill så är jag tyst så länge. Det är bara larvigt. Egentligen kom jag bara hir för att berätta att vår nya soffa är så otroligt mysvänlig. Just nu (eller inte just nu, innan jag satte mig här) sitter jag ihopkurad i ena hörnet och läser min bok om progg som jag borde ha läst för längesen. Uppsatsen ska vara klar nästa vecka och är det en liten panik jag börjar ana? Hittills har jag knappt haft panik över det och inbillat mig att det ordnar sig men nu är jag inte så säker på det längre. Men jaja. Jag ska krypa tillbaka till soffan, sätta på lite progg för att komma i rätt stämning och fortsätta läsa.

Peace.

Husregler

Kategori: Allmänt

I dessa förjävliga pollentider har jag infört husregler.

1. Stäng alla dörrar och fönster.
2. Släpp helst inte in kattjveln och har honom för i helvete inte i soffan!
3. Tvätta håret oftare.

Jag hoppas att familjen gladerligen följer dessa regler. Tvåan blir nog svårast speciellt för mamma. Men det är Simon eller jag nu. Bara att välja. Jag vaknade i morse och trodde att jag var blind. Det var jag inte. Det var bara ögonen som hade klibbat igen. Jag är grymt snygg just nu. Kul att jag går miste om en hel soldag. FUCKING KUKPOLLEN!

Peace.

Exiled

Kategori: Allmänt

Bortskämda jävla snorungar jag hatar er. My sweet 16 är ett skämt och likaså uppföljaren, eller vad man ska kalla det, Exiled. Dö. Gårdagen bjöd på festligheter. Kanske lite för mycket festligheter. Vakterna tyckte att Kajsa var för mycket fest så vi blev arga och gick för att sedan komma tillbaka. Då va "den för fulla tjejen i ett bättre skick." Pyttsan. Kajsa hade lyckats fyllna på sig ännu mer men de maktsuktande vakterna trodde tydligen tvärtom. Jag hatar vakter. De vill bara visa att de har makt. Samma sak med många poliser. Fuck them allllllllllllllll! Men det var kul igår. Riktigt kul faktiskt tror jag. En okänd man sa åt mig att kamma mig. En annan okänd man skakade min hand och sa att jag inte allt behövde kamma mig. En tredje man skulle ge mig choklad. Det skulle ha suttit fint. Ja jag har inte riktigt helt klart för mig vad som hände under hela kvällen men jag vet att en femte man är ett jävla svin. NOT FRIENDS! Jaja. Det står i alla fall I LOVE YOU och nåt mer oläsligt på min arm och jag och Kajsa måste köpa pennor till nästa äventyr. Solen skriket mitt namn.

Peace.

Snor?

Kategori: Allmänt

Jag har nu spederat tre dagar åt att tänka på snor. Det är en gåta vars frågor man har ställt sedan dagis men aldrig fått svar på. Var kommer snor ifrån? Som pollenallergiker har jag stora erfarenheter av att det bildas snabbt som bara den. Hur går det till? Var kommer allt ifrån? Kommer det från magen eller vad? Vad består det av egentligen? Och något som jag funderat en hel del på nu de senaste dagarna; kan man bli uttorkad om man är jättesnorig? Jag menar, jag är inne på min femte toarulle på tre dagar, var kommer vätskan ifrån?! Om man svettas kan man ju bli uttorkad. Jag tror jag har hört att man kan bli det av att gråta ofantliga mängder, då borde man ju kunna torka ut sig själv genom att vara jättesnorig, eller? Jag tror att jag ska ta reda på allt detta.

Peace.

Mor min.

Kategori: Allmänt

Min mamma är omöjlig. Hon kan verkligen inte slänga (med slänga menar jag också ge bort eller sälja) saker. När jag rensar ser det ut såhär. Jag slänger ut allt jag inte vill ha i garaget. Det ligger där ett tag. Mamma säger att vi ska städa garaget och frågar om jag ska ha kvar någon av det jag har rensat ut. Oftast ska jag inte det så jag resnar ut allt igen. Mamma går igenom allt jag har rensat ut för andra gången och dubbelkollar ifall jag skulle vilja ha det.  NEJ FÖR I HELVETE! Tidningar - samma sak! Så fort det är fint väder tar mamma ut världens hög med gamla tidningar och där sitter hon och läser igenom varenda jävla tidning igen! Hon kan ju ha missat något säger hon. Men hur mycket livsviktigt kan det stå i VLT som hon dör av att inte läsa? Och det jag hatar mest av allt är att jag har ärvt det av henne. TACK SÅ JÄVLA MYCKET MORSAN!

Peace.

TAGGAD SOM FAN!

Kategori: Allmänt

Jag tror (läs: hoppas/inbillar mig) att febern är på väg ner. YES! Familjen gjorde revolt och möblerade om vardagsrummet lite smått utan mammas vetskap. När hon kommer hem om ett tag kommer hon kanske få spader och dö. Eller så blir hon bara arg. Eller så tycker hon att vi har gjort ett bra jobb. Jag hoppas på det sistnämnda. Det blev i alla fall fin och vår nya gigantiska soffa passar in lite bättre. Jag skämtar inte. Den är verkligen huuuuuuuuur stor som helst. Jag kände mig som världens minsta när onteringskillarna hade gått och jag kröp upp i soffan. En febrig och ynklig Evelina i en gigantisk soffa måste ha varit en oerhört vacker syn.  Imorgon hade jag tänkt bege mig till skolan. Jag befarar att bara åsynen av mig kommer döda hela skolan. Jag har fett hår, röda ögon, en röd näsa som gömmer sig under ett vitt och överdrivet tjockt lager idomin, har snart tagit slut på den fjärde toarullen, jag blöder näsblod ungefär hela tiden, låter som en jävla häxa, har inte borstat tänderna sen.................. det kommer jag inte ihåg ja ni fattar resten. Jag skulle göra världen en tjänst genom att stanna hemma men hell no! Jag är trött på att titta på tv hela dagarna. Imorgon ska jag andas frisk luft för första gången sen i måndags. YES!

Peace.

Home sweet home.

Kategori: Allmänt

Jag har kämpat mig upp till datorn. Fr ett tag sedan var två främmande män här och monterade ihop nya soffa. Jag gömde mig i mitt rum. Just nu skulle jag inte säga att jag är världens vackraste. Ögonen ser ut lite som körsbärstomater, näsan som en vanlig tomat och håret som ett fågelbo. Nu blöder jag näsblod också. Ketchup. Jag är en miljökatastrof. Under gårdagen snöt jag slut på en hel toarulle. Under natten tog en till slut. Nu är snart den tredje slut. Jag <3 snor. u början alvedonen gå ur så då ä det bäst att lägga sig.

Peace.

Helvete!

Kategori: Allmänt

Efter en riktig helvetesnatt sitter jag här och tycker så oerhört synd om mig själv. Hur lyckas man bli så sjuk över en natt? Jävla pollen! Jag gjorde ett försök att gå till skolan enbart för bildens skull men när huvudet bara snurrade och benen vek undan fick mamma mig att inse att jag kanske skulle stanna hemma i alla fall. Jag som skulle plugga som bara den idag. Projekt och religion skulle bli gjort. Hur ska jag lyckas med det när det är en plåga att bara vända på sig? Helvetesnatten bjöd också på intressanta saker. De korta stunder jag lyckades sova var fyllda av feberdrömmar. Kul att jag nästa bara drömmer, eller i alla fall kommer ihåg vad jag drömer när jag är sjuk. En annan kul sak är  att vi åt spicy igår  och hade tänkt äta resterna idag, men får jag i mig någon mat då? Helvete.

Halsfett

Kategori: Allmänt

Min fucking kukhals är helt jävla svullen. Det är något jag verkligen hatar med våren och nu är det värre än någonsin. Inbillar jag mig eller håller jag på att dö? Jag kommer ju våga somna om jag den hålla på såhär. Sen fick hag veta att jag tydligen är utskriven från allergimottagningen. Då får jag ringa någon annan för att få mina jävla mediciner. Måste ta ett snack med mamma och kolla förråden. Hoppas jag lever när jag vaknar. Annars slipper jag ju i alla fall projektredovisningen.

Peace.

Vårstorm.

Kategori: Allmänt

Fucking pollen.

Kategori: Allmänt

Jag är arg. På pollen. Det gör mig så sjukt trött. Alla mediciner som ändå inte hjälper och tydligen så blir man trött av själva pollenallergin också. Kul kombination. Jag sov bort i stort sett hela gårdagen. I natt vaknade jag av att jag inte kunde andas. Jag tog astmamedicin och det blev lite bättre. Jag tror jag ska tvingen mamma att ringa och kräva mer mediciner åt mig. Jag vill ha nya luftrörsvidgande. Förresten. I natt vaknade jag också av att min mobil ringde. Dessvärre fattade jag inte ett skit så jag lät den ringa. Jag är inte alltid den mest snabbtänkta när jag sover. Telefonen ringde och jag hatade hela världen för att ingen svarade. I morse såg jag att det tydligen var nogor som hette Filip/Alex i min telefinlista. Vem fan är det? Eller vilka? Jag har ingen aning och tänker inte ringa upp och fråga. Med tanke på att det var studentkryssningen kanske det var någon där. I morse upptäckte jag också att jag hade massa olästa sms. Är det min telefon det är fel på eller har jag blivit ännu sämre på att läsa sms? Hur kan man inte märka sms som kom för flera timmar sedan? Jag och telefoner kommer aldrig att gå ihop.

Peace.

Jag vet inte vad som är bra eller dåligt.

Kategori: Allmänt

Ja jag säger då det. Mamma och pappa städar som tokar i garaget så vi ska få plats med den gamla soffan när den nya kommer. Igår blev det utgång. Idag har jag ätit chips till frukost. Vi hade inget annat. Eller jo, wienerbröd. Jag funderar på att gå och ta ett. Det är ju trots allt lördag. Eller visst är det det? Jag tror och hoppas på det. TV i mitt <3

Peace.

Att göra

Kategori: Allmänt

Skaffa studentklänning
Skaffa studentskor
Projektarbete

Religionsredovisning
Historiauppsats
Hitta sista minuten
Planera idrottslektion
Plugga matte som bara den
Filosofiprov
Göra om rummet
Filosofiarbete
Baka bröd

Mer kommer jag inte på just nu. (Ja, jag gjorde denna endast för att kunna stryka de tre första. Det kändes skönt.)

Projekt

Kategori: Allmänt

Varför välja att köpa begagnade kläder när man kan köpa nya? Varför frivilligt gå runt i en liten second handaffär som varken har rätt musik eller rätt belysning när man kan gå in på H&M och plocka på sig allt man vill ha? Varför dra ut på shoppandet genom att leta bland massa gamla kläder när det finns en hel hög av likadana plagg i en vanlig affär? Ja, det kan man ju fråga sig, men om vi vänder på det då; varför köpa de kläder som alla andra har när du kan hitta unika? Varför betala flera hundra för ett par jeans när du kan hitta exakt likadana för tjugo kronor? Varför belasta miljön genom att tvinga fram nyproducerade plagg när du kan återanvända de som redan producerats? Jag tänker här redogöra för varför du ska välja second hand framför nyproducerade miljömonster.

         Klädindustrin är en hel värld präglad av kemikalier, låga löner, dåliga förhållanden, ofantlig vattenåtgång, barnarbete och till och med död. Dessvärre är detta något vi gärna blundar för så vi ska kunna köpa den där nya tröjan med gott samvete. Och mycket blundande blir det. Varje person i Sverige konsumerar i genomsnitt 24 kilo textil per år. Ungefär hälften, alltså 12 kilo, av denna textil är tillverkad av bomull. Dessa 12 kilo har under odlingen förbrukat 150 m² land, 12 kilo kemikalier och 240 000 liter vatten. Vi är experter på att konsumera och förstöra miljön, men inte like bra på att faktiskt ta vara på det vi köpt. Under ett år slänger varje svensk 5-10 kilo textil i soporna för att sedan köpa nytt.

         Att odla och bearbeta bomull är en väldigt stor bov i dramat när det gäller miljöförstöring. Resan från planta till tröjan du har på dig innehåller flera steg som påverkar miljön på ett negativt sätt. Med mer än 20 kemikalier inblandade är bomullsplantan världens mest besprutade gröda. För att skydda odlingarna från insekter, andra småkryp och svampar används kemiska bekämpningsmedel. Vid plockningen används andra kemiska medel för att bladen på plantan ska lossna. När bomullen väl är plockad väntar spinning, vävning, tvättning, blekning och färgning som också de bjuder på en hel del gifter. Många av dessa kemikalier är förbjudna i Sverige eftersom de är så pass farliga för miljön och vår hälsa. Dessvärre saknar bönderna i de fattigare länderna ofta kunskap, pengar och redskap för att kunna skydda sig själva, naturen och djuren. Tyvärr begränsas heller inte katastrofen till odlingarna utan gifterna sprids på olika sätt. De letar sig fram till vatten där fiskar och andra djur kan dö och människor insjukna av dem. De sprids med vinden och man har hittat spår i närliggande skolor. Arbetarna på odlingarna står med kemikalier ända upp till midjan och får därför ofta med sig gifterna hem. Varje år dör 40 000 människor till följd av alla bekämpningsmedel. Det är dessa 40 000 människor vi blundar för när vi går och köper den där tröjan i alla fall.

         För att få en lite tydligare bild av hur stort problem detta faktiskt är, och en liten insikt om hur vi kan agera, kommer här en jämförelse mellan nyproducerade kläder och second hand. Jeans och t-shirt är en mycket vanlig klädkombination och jag vågar nästan säga att alla i Sverige bär detta minst en gång i veckan. Kostnaden varierar lite men i dagens läge får man ett par billiga jeans för 500 kronor och en t-shirt för 100, alltså en totalkostnad på 600 kronor för denna standardklädsel. Men är det verkligen klart där? Är 600 kronor verkligen totalkostnaden? I pengar kanske, men definitivt inte när det gäller vad denna klädsel kostar för vår planet. Ett par jeans väger cirka 0,6 kilo och består av i genomsnitt 95 procent bomull. För att tillverka dessa jeans krävs 0,6 kilo kemikalier och 12 000 liter vatten. En vanlig bomullst-shirt består av ungefär 300 gram bomull. För att tillverka denna går det åt cirka 7671 liter vatten. Att odla bomullen till t-shirten kräver inte bara mycket vatten, det tar stor plats också, inte mindre än runt 5 lastpallar jordbruksmark. Istället för bomull till en t-shirt skulle man på samma yta kunna odla 13 kilo potatis eller 15 kilo ris. Med tanke på att bomull ofta odlas i fattiga länder som Brasilien, Indien och Pakistan kanske det vore mer passande att odla just potatis eller ris istället för bomull till en enda tröja som sedan köps av en välförsedd västerlänning. Om du istället hade valt att köpa exakt likadana jeans och en exakt likadan t-shirt i en second handaffär hade det sparat både i plånboken och på miljön. Ett par jeans kostar runt 100 kronor och en t-shirt max 50. Då får vi en totalkostnad på 150 kronor istället för 600. Men är det den verkliga totalkostnaden i det här fallet då? Ja, näst intill, återanvända kläder behöver inte odlas på nytt och därmed behövs inga nya kemikalier användas. Dessutom sparar man 97 procent energi när man återanvänder kläder istället för att köpa helt nya.

        Ja, varför ska man då välja second hand framför nyproducerat? Är det kanske värt att ägna den lilla extra tid det tar åt att leta i en second handaffär? Har du läst detta tror jag att du tycker det. Nu är det slutblundat. Vi kan inte längre ignorera de 40 000 människor som dör varje år, bara för att vi vill ha nyproducerade kläder. Vi kan inte vara så själviska att vi låter fattiga människor i avlägsna länder spendera upp till 80 timmar i veckan bland gifter som vi själva har förbjudit i vårt eget land. Det är dags att öppna ögonen och se verkligheten som den faktiskt är. Människor dör för våra kläder. På lång sikt kan våra kläder ta död på hela vår planet om vi låter detta fortsätta. Gör rätt – välj second hand!

Hungersmätt.

Kategori: Allmänt

Jag hatar när man är vrålhungrig och illamåendemätt på samma gång. Hur går det till? Jag skulle verkligen vilja veta varför och hur det blir så. Är jag mätt eller hungrig. En förklaring skulle ju kunna vara att jag är mätt på grund av alla mackor jag åt för ett tag sedan men hungrig för att det inte var någon riktig mat. Jag tror att jag måste fråga en doktor eller liknande. Men först testar jag att äta lite till och se om jag spyr eller ej.

Peace.

Hello new life!

Kategori: Allmänt

Det ringde nyss en man från EM. Han frågade om vi ville ha en soffa på måndag. Ja det vill vi väl sa jag. Han frågade om det gick bra mellan 11 och 13 någon gång. Ja det tror jag väl sa jag. Alla okända som ringer tror alltid att jag är mamma. Evelina och Carina låter ganska lika när man säger det snabbt. Till slut insåg jag att jag faktiskt inte kunde spela med längre så jag sa åt honom att ringa mamma eller pappa och kolla. Då blev han tyst. I alla fall får vi en ny soffa på måndag. Snaaaaaaaaaaaajs.

Peace.

Hat

Kategori: Allmänt

Jag hatar Jan Björklund. Jag gör verkligen det. Imorgon eller någon annan dag ska jag berätta varför. Tills dess räcker det med att ni vet att jag hatar Jan Björklund.

Peace.

STUDENT HERE I COME!

Kategori: Allmänt

Tro det eller ej men jag har hittat min studentklänning. Eller egentligen har jag nog innerst inne vetat hela tiden att jag kommer ta den. Det tänkte jag redan från början när jag (eller Empo, det råder delade meninger) tog hem den från farmor och farfar. Det är alltså farmors gamla kjol som jag tänkte bära på ett litet annorlunda sätt och tada! där hade vi en perfekt studentklänning till Evelina. Inet en jävel förutom jag kommer en sådan och den kostade inte ett öre. Jag funder även på att bära skorna farmor gav mig för ett tag sen. Jag kommer alltså vara farmor upp i dagen den 12 juni. Nu är det bara att bli brun.

Ge mig sol! snartsnartsnart

Kategori: Allmänt

Om litelitelite mer än en månad drar jag och syster till solen. Snaaaaaaaaaaajsbaaaaaajs. Litet problem är bara att jävla kukdatorn vägrar öppna typ hälften av alla sidor som jag vanligtvis brukar besöka. Så hur fan ska jag kunna kolla om det har kommit några nya passande resor?!?! KUK. För övrigt är jag jättesugen på att pyssla. Då menar jag verkligen jättesugen. Om mitt rum hade varit målat nu skulle jag antagligen göra en tavla eller så men eftersom det inte är målat måste jag vänta och se om jag får plats med fler än de jag redan har. Eller man kan ju ha några på lager. Fuck this shit och jag vill dricka öl i solen. Varför passar det alltid att dricka just öl? Det är ju så mycket godare med vin men det låter mysigare och mer passande med öl. Varför? Nej man kanske skulle ta och sy eller så.

Peace.

Pollenchock

Kategori: Allmänt

YES! Jag <3 pollen säger jag bara. Åh det är så härligt att vakna på morgonen med en totalt sönderkliad hals. Den där känslan av att luften måste pressa sig ner genom halsen för att kunna syresätta min kropp. Åh vad jag älskar rinnande näsa och svullna ögon som bara kliar hela tiden. POLLEN ÄR DET BÄSTA JAG VET!

Peace.

Vägen till paradiset.

Kategori: Allmänt

Nyss inkommen från solen. Farmor och farfars altan är fulld av sol och glada människor. Vi har suttit i timmar och inbillat oss att det är sommar. Just nu hör jag hur de stämmer in i glada sånger på andra sidan fönstret. Solen gör mig salongsberusad efter bara några glas och allt är bara så underbart. Värst vad sentimental jag har varit idag. Jag skyller på solen. Allt är tack vare solen. Dock är det också solen som skulle kunna återkalla ett återfall av det oönskade slaget. Nejnejnej. Jag raderar återfallstankarna från min hjärna och tar en påfyllning i smyg.

Peace.

Det är gott att leva, trots allt.

Kategori: Allmänt

Jag ligger på altanen och låter solens strålar snudda min hud. Det enda jag hör är Ulf Lundells underbara texter blandat med fåglarnas kvitter långt där uppe i det blå. Det är dagar som dessa man känner att livet är bra underbart ändå.

Odling.

Kategori: Allmänt

När jag blir stor ska jag odla massa roliga saker på balkongen och bara sitta där och se det växa.

Jag blir hög på kaffe och roar mig själv.

Kategori: Allmänt

Jag har kokat fem koppar kaffe och är ensam hemma. Jag planerar att göra klart lite skolskit och sen laga världens godaste kvällsmat till mig själv. Jag har tänkt på det hela dagen så nu hoppas jag bara att det blir gott. Jag lovar att det kommer sluta med att jag äter glass till kvällsmat  i alla fall.

Peace.

Jag <3 kiwi.

Kategori: Allmänt

Jag har blivit totalt besatt av kiwi och har redan hunnit äta två stycken denna morgon. Jag måste nog gå och ta en till.

I en hurry.

Kategori: Allmänt

Astaggad på fyra jävla timmars utbildning. Verkligen. Måste skynda.

Kvällsro 3.

Kategori: Allmänt

Ikväll hade jag tänkt byta ut te mot alkohol men förväntar mig ungefär samma effekt. Var denna alkohol ska hinkas vet jag inte ännu, men destination 1 är i alla fall Linnéa. Tror jag. Jag vet inte så mycket än alltså så vi får helt enkelt se var kvällen (eftermiddagen) leder. Jag tror att jag håller på att bli gammal. Jag tackar nej till krogen och känner att det skulle vara mysigt att vara hemma. För att ändå leva ut mina ungdomsår taggar jag för en tidig alkoholhinkning på något mysigt ställe. Bara för att. Men det blir mysigt. Måste ara ta mig ett snack med folket om vad som händer. Bye.

Peace.

Kvällsro 2.

Kategori: Allmänt

Kvällsro var ett underbart te. Jag må vara expert på inbillning men det är jag så gärna när jag somnar innan elva. INNAN ELVA! Jag tittade inte ens på scrubs. Imorse vaknade jag halv tio och var pigg. Pigg som bara den. Kvällsro är mitt allt.

Peace.

Morgon i sol.

Kategori: Allmänt

Kvällsro.

Kategori: Allmänt

Jag köpte nytt te idag med namnet Kvällsro. Det ska tydligen ge lite ro och harmoni på kvällen och jag hoppas att det leder till att man somnar lättare. Nu jävlar ska det bli sova av!

Peace.

Rosa dricka på altanen.

Kategori: Allmänt

Pensionärsvandring.

Kategori: Allmänt

Jag fick nyss en chock när jag tittade ut genom köksfönstret. På gtaen utanför vårt hus stod en hel drös gamlingar. Jag skämtar inte när jag säger att de var hur många som helst. Jag hann räkna till 17 men sen tappade jag bort mig för de vägrade stå stilla och blev bara fler och fler. Jag tror att de stannade för att vänta in alla och medan de väntade rorade de sig med att betrakta vårat hus och spana in i bilen som står parkerad på gatan. Ett gäng klappade buskarna medan några andra inspekterade vårt oerhört rangliga staket. Efter några minuter hade ala kommit ifatt och de fortsatte vandringen.



Ps. Alla bar varsinn ryggsäck på ryggen. GULLIGT! ds.



ps.2. Jag mår oerhört illa och skulle kunna spy när som helst. ds.



Peace.

Ofrälst.

Kategori: Allmänt

Som jag anade räckte det inte med ett besök i metodistkyrkan för att jag skulle blir frälst. Det kommer jag antagligen aldrig att bli. Det krävs i alla fall betydligt mer än en tråkig gudstjänst där allt går ut på att tacka någon de kallar gud för att jag ska bli frälst. Jag återkommer om besöket.

Peace.

Hello människor.

Kategori: Allmänt

Jag befinner mig i bellas datarum och blev tvingad till att göra ett gästfylleblogg i hennes bloghgg så spana in den. Hon vill att vi ska leta efter henne tamponger men hur fan ska vi veta var dom är? Nej för fan nu måste vi leka lekar men jag vet inte vad. Malin har bränt handen och säger att hon måste ringa sjukupplysningen om det kommer vita prickar vilket hon påstår börjar visa sig. Men vad vet jag. Jag borde kanske kila så eller nåt. Klockan är bara 20 i 9 påstår de och jag får lite panik. Är mitt vin slut? Nej? Ja? Nej jag tror inte det. Tjo flöjt nu borde jag kila på riktigt.

Peace.

TV-klassiker?

Kategori: Allmänt

Ursäkta mig men är serien Varuhuset verkligen en tv-klassiker? Och är den efterlängtad på dvd? Jag har aldrig hört talas om den serien och antagligen inte många andra i mig generation heller, alltså måste det vara lite äldre människor som har sett den på tv, och gamla människor brukar inte titta på dvd. Då vet jag inte riktigt om det är okej att säga "ÄNTLIGEN finns den på dvd!!!"

Peace.

Upp på sociala och ner på systemet.

Kategori: Allmänt

Jag höll på att dö av skräck när jag hittade ett brev adresserat till Evelina från socialstyrelsen. Tankarna började sväva iväg direkt och jag inbillade mig att jag hamnat i fyllecell eller liknande utan att komma ihåg det och nu ville de behanda mig för alkoholism. Så var icke fallet. Det var ett brev där de tackade för att jag anmält mig till donationsregistret. Jag känner ig stolt över mig själv som äntligen gjorde det och inte bara tänkte att jag skulle göra det. Annars är mycket snack och liten verkstad lite utav min grej. Men nu är det gjort och jag är stolt. När jag dör får ni ta mina organ och använda mig i medicinskt syfte.

Peace.

TÖNT!

Kategori: Allmänt

Jag kollar på Stockholm-Arlanda och hatar den jävla vip-avdelningen. Hur jävla viktigt kan det vara att man ska få gå på en röd matta? Bara för att man råkar vara lite viktig, måste man gå på en röd matta då? Och hon som jobbar där är ju så sjukt pinsam. Hon tror säker att hon ör ett superviktigt jobb när det enda on egentligen gör är att slicka uppåt. ÅH! Jag blir så sjukt arg på att vissa alltid ska behandlas bättre än andra.

Peace.

Pepp som fan!

Kategori: Allmänt

Idag kände jag mig som våren själv. Jag fick nog ett inre lugn. Jag tackar och bockar med tanke på att det i mig egentligen borde vara en myrstack eller så. Jävla fucking matteprov imorgon och projektet borde ha blivit klart för längesen. Men vem fan orkar bry sig. Istället taggar jag som bara den för morgondagen. Spännande. Jag hade något att säga men komer inte ihåg vad så vi skiter i det.

Peace.

Du var aprilhimlen.

Kategori: Allmänt

Äckelsmärta.

Kategori: Allmänt

Jag har så ont i huvudet att jag skulle vilja döda någon och jag orkade inte sitta i solen speciellt länge för jag är helt säker på att mitt huvud höll på att brinna upp. Nu håller jag på att frysa ihjäl istället och funderar på att gå och sova eller liknande.

Peace.