konfettikrig

Sista dagen pa stranden blev en dag i sangen.

Kategori: Allmänt

Ja sa hade vi den forsta och forhoppningsvis sista mulna dagen. Fick vandra hem i ett sporegn nar jag vaknade. Sangliggande i stort sett hela dagen. Lite film, bocker och cupnoodles ar ju trots allt inte fel det heller. Dock blir det nog lite strand imorgon istallet om vadret tillater. Tidiga baten till Bangkok var fullbopkad sa nagot dopp och lite sol hinner vi kanske fa i alla fall. Borjar langta hem lite nu. Till potatis, min sang och en riktig dusch. Med bra vatten. Och ett tacke! Jag vill kura in mig i ett svalt tacke, kanna att jag fryser lite och lata varmen byggas fram. I overmorgon blir dt till att tomma planboken. Underbart.

Peace.

Arm on fire!

Kategori: Allmänt

Sa har vi tagit oss vidare till Koh Samui. Tror jag gillar on men har inte riktigt fatt en klar uppfattning an. Kanske mest for att kvallen/natten/morgonen igar blev sa suddig som den blev. Stolt oven att jag hittade hem i alla fall. Eller hittade och hittade. Stolt over att jag stannade och fragade at vilket hall jag bodde nar jag hade gatt alldeles for langt at fel hall.l Trodde mitt likalsinne va pa topp. Men tydligen inte efter lite for harda och langa natter. Jag fick satta min slitna kropp och dunkande huvud i en taxi istallet. Det vankas mat. Jag spyr av hunger.

Peace.

ps. Glomde ju beratta vad jag skulle beratta fran borjan. Mi arm brann igar. Eller brann och brann. Den brandes i ett eldklot. Ett eldklot som JAG snurrade! For att vara exakt var det TVA eldklot jag snurrade. Det andra brande mitt ben och sotet vagrar forsvinna. Jag har gatt och blivit svart helt enkelt. Nej. Mat var det!

Ao Nang baby!

Kategori: Allmänt

Men det ar inte sa mycket baby over Ao Nang maste jag saga. Saknar Phi Phi lite. Kan ta utelivet darifran och ta med mig overallt. Och mannen. Min jeansvast. Saknar honom redan. Annu en anlednin att aka tillbaka da. Ses.

Peace.

Livets goda.

Kategori: Allmänt

Kan man leva mer underbart? Tveksamt. amnade Malaysia igar. Fick den mest underbara sista kvallen pa hotellets tak. Skoningen Ben med gitarr. Lita sprit och bara allmant underbart. Vidare till Thai. Patong ar inget for mig sa imorgon blir det till att forflytta oss igen. Phi Phi far nog bli nasta anhalt. UNDERBART!

Peace.