konfettikrig

Denna nervositet.

Kategori: Allmänt

Sitter kvar på biblioteket efter en dags uppsatsskrivande. Förhoppningsvis sista dagens uppsatsskrivande. Om vi, vilket jag tror, har lyckats skriva en så pass bra uppsats att den inte får så mycket kritik på opponeringen nästa vecka är jag i stort sett fri som en fågel ända tills jag flyttar hem till Västerås igen. Det skulle betyda att jag kan njuta av den sista tiden i underbara Malmö extra mycket. Vet inte om det var insikten om att jag snart flyttar hem eller det faktum att jag är färdigpluggad som fick mig att bli otroligt nervös. Sådär kittlande, krampigt, illamående och alldeles underbart nervöst jag kan vara i veckor. Jag vet aldrig vart den kommer ifrån eller om det är bra eller dåligt. Väljer att tolka det som både och den här gången. Nej, funderar på att dra och handla lite. Mest för skoljs skull.


Peace.

Det är upp och ned.

Kategori: Allmänt

Läste en artikel igår om en man som våldtagit sin styvdotter från hon var elva år. I fyra år våldtog han henne på alla möjliga sätt. Han mutade henne med pengar och kaniner och jag vet inte allt. Vad han fick för straff? Fem års fängelse. FEM år. Bara ett år mer än han plågat sin styvdotter. Bara ett år mer än han tvingat henne leva i ett helvete som förmodligen kommer ge henne men för livet. Hur kan världen vara så upp och ned? Minimumstraffet för grov våldtäkt mot barn är fyra år, men eftersom Lunds tingsrätt ansåg att övergreppen var så grova fick han fem år. Jag får inte ihop det. GROV våldtäkt mot BARN. Hur fan kan det ha ett straffminimum på fyra år. Det är för fan bland det vidrigaste en människa kan utsätta en annan människa för. Jag som alltid velat tro på vårt svenska rättssystem och intalat mig att alla människor är värda en andra chans, det här gick även mig att vilja dö. Trevlig helg.

Årets pollenchock.

Kategori: Allmänt

Tja. Spenderade gårdagen åt att ta mig upp till kära gamla Västerås så HÄR sitter jag nu. Allergisk och förjävlig. Dock har jag idag införskaffat mig en medicin jag inte testat förut så nu sitter jag och väntar på att den ska kicka in. Har kommit på att jag är barnsligt förtjust i att läsa bipacksedlar. Speciellt biverkningar. Läser och ojar och skrattar. Då pollenmedicin har en förmåga att göra mig otroligt trött köpte jag i år en som man inte ska bli trött av. Dock är ett av de vanligaste biverkningarna dåsighet. Vet INTE hur de tänkte där men i min bok är dåsighet och trötthet ganska likadant. Jeje, ikväll tänkte jag testa hur de agerar med alkohol inblandat också. Alltid lika spännande att dricka på nya mediciner. Nej, uppsats var det ja. 

Peace.