konfettikrig

NEJ JAG VILL INTE SE STATISTIKEN PÅ BDB!

Kategori: Allmänt

Som arbetande kvinna har jag alldeles för lite tid till detta. Egentligen borde jag göra matlåda nu. Det enda jag har hittills är majs och tonfisk. Resten råkade jag äta upp tills kvällsmat. Fuck. Vindruvor i mängder får bli min lösning. Imorgon tänkte jag fly till farmor och farfar efter jobbet och bli riktigt ompysslad. Nej, om sex timmar ska jag upp och jag har inte lagat mat, fixat kläder, läst ut min bok, borstat tänderna, bestämt i vilken säng jag ska sova, satt på mig sovkläder, laddat ipoden, vattnat blommorna, tagit alvedon, hittat katten så han kan göra mig sällskap eller ens släckt alla lampor som ska släckas och tända alla lampor som ska tändas. Som ni ser är mitt liv förjävligt.

Peace.

btw

Kategori: Allmänt

Imorgon överger min familj mig klockan halv fyra på morgonen. Varför får man för sig att överge sin mellandotter halv fyra på morgonen när hon ligger hemma och är sjuk och ska upp och jobba. Fy fan. Men på fredag smäller det.

I'm a sick människa.

Kategori: Allmänt

Jag måste erkänna att denna natt var en av de värsta i mitt liv. Jag gick och la mig med en förjävlig smärta i halsen och hög på alvedon. Ungefär en halvtimme senare vaknade jag och trodde inte det var sant. Hela rummet snurrade. Huvudet slutade bara inte dunka. Jag svettades och frös varannan sekund. Jävlar. Jag har fått feber! Efter detta vaknade jag ungefär en gång i kvarten och mådda ännu sämre varje gång jag vaknade. Det här kan ju bara inte vara sant! Vem blir sjuk natten till första dagen på nya jobbet? Varje kvart jag lyckades få lite sömn drömde jag sjuka drömmar fast jag trodde jag var vaken. Jag har aldrig varit med om något liknande. Vid halv fyra fick jag nog och halvkröp till toan för att ta febern. Jag låg på mattan med termometern i munnen och trdde att jag skulle dö när som helst. det gjorde jag inte. Istället märkte jag att jag hade 39,0 och med tanke på att jag är oerhört lågtempad och var direkt uppkliven ur sängen är det väldigt väldigt mycket för lilla mig. Jah halvkröp vidare till köket och slängde i mig två alvedon. Nu kanske det kan bli lite sömn i alla fall! Men icke. Istället låg jag och svettades som aldrig förr. Jag har aldrig varit med om något liknande. Ännu en gång var jag helt säker på att jag höll på att dö. Man kan bara inte svettas såhär mycket och ändå vara vid liv. Det var hemskt! I alla fall så genomled jag natten, vaknade av klockan och insåg att jag skulle till jobbet. Jippi.

Peace.

.

Kategori: Allmänt


Otroligt gammal bild. Den passade bara så bra en dag som denna. Jag vet inte. Jag blir alltid alldeles för inne i mig sjlv när jag sitter vaken om nätterna och det händer alldeles för ofta. Ida bjöd på vin idag förresten. Det farliga som skrämmer mig är att jag vill ha mer vin.

Men bara om min älskade väntar.

Kategori: Allmänt

Jag lyssnar på Thåström och blir lite sådär sentimental för mitt eget bästa. Jag älskar sentimentala stunder när det är i rätt mängd och form. Thåström får mig att rysa inombords. Det går nog inte att förklara varför. Orden han väser fram gör mig yr. Huvudet snurrar. Benen domnar. Hjärtat slår dubbla slag samtidigt som det står still. Jag vill bara gråta men känner ändå mer lycka än någonsin. Det är något magiskt med det hela. Jag läste om han spelning på peace. Den hade varit underbar. Nytt band och låtar från nya skivan. Jag vill se honom. Nej, jag tror det är dags för en sentimental film i soffan. Ibland hatar jag att vara ensam. Jag lever mitt singelliv fullt ut och jag älskar det dock. Säga vad man vill men jag vill leva och bara ha kul medans man kan.

Peace.

Jag tror att jag måste vara en av världens bästa människor.

Kategori: Allmänt

Jag vill ha vin i en park vid en eld med Linnéa. Eller med alla. Göteborg var underbart om jag inte har sagt det. Vi gick groteskt mycket och stoltserar numera med världens snyggaste rumpor. Det ni! Igår blev det fotboll hos Malin, Bill o Bob och därefter Pluto. Sjukt kulkväll. Jag känner att jag i stort sett alltid säger att jag har haft sjukt kul. Det är så livet ska vara när man är ung och dum och dricker vin var och varannan dag. Ida den jäveln vägrar svara och har nog ramlat av hästen och dött. Fy fan.

Peace.

Sex on fire.

Kategori: Allmänt

Jag har mat i ugnen. Ibland funderar jag på varför jag inte jobbar med mat. Jag är sjukt bra på det. Dagens kvällsmat (jag vet att det är sjukt tidigt men jag åt lunch till frukost efter gårdagens vilda natt) är en ugnsbakad lax, lite halvt rostad lök och potatisskivor i ugn. Till detta serverar jag en härlig skagenröra. Alltsammans avnjutes i min ensamhet på mitt rum. Har jag tur kanske min syster tillåtermig att sitta i köket eller vardagsrummet. Hon har paxat huset idag och jag får egentligen inte vara här. Det är då man har en vän med en pool som man kan fly till. Det har gått alldeles för lång tid sedan jag träffade den hårt arbetande Ida så det får nog bli dagens höjdpunkt. Nej, nu är maten färdig. Jag återkommer med spännande detaljer från Götet och gårdagen.

Peace.

Hemma igen och solen är kvar.

Kategori: Allmänt

Jag och Linnéa har varit på livets resa i livets Göteborg. Martin va en go gubbe och hade en mysig (mycket) liten lägenhet på 20 kvadrat. Myspys att sova fyra där inne en varm sommarnatt. Eller sommarmorgon kanske man ska säga. Nu är jag stressad igen. Fan. Det vankas fotboll, alkohol, kvällssol och saknade vänner. Fan va underbart.

Peace.

Det droppar från mitt hår.

Kategori: Allmänt

Herregud vad jag är uppe tidigt! Eller kvart över elva är ju inte så tidigt men jag har minsann varit och jobbat på morgonkvisten! Josefin tyckte det var aldeles för tidigt så jag fick städa själv. Det var spännande. När jag lyfte upp dammsugaren kände jag att det var någon som saknades. Var är munstycket? Det låg kvar på golvet och på något vis har det gått av. Jag fick städa med helvetesmunstycket som bara sopar allt framför sig. Spännande inlägg va? Jag åker till tåget om några timmar och nu borde jag försöka packa klart.

Peace.

Det var sommarens första riktiga grillfest på landet i onsdags.

Kategori: Allmänt



Alkoholen har flödat i evigheter nu känns det som. Och inte tar det slut heller. Imorgon vankas det Göteborg. Jag och Linnéa kommer inte få en lugn stund. Dock är jag lite stressad eftersom jag inte har packat än. Det enda som ligger i väskan är en luftmadrass. en vem vet, den kanske man kommer långt med i Göteborgs uteliv. Vi ses i dimman som vanligt.

Peace.

FLAKET!

Kategori: Allmänt

Studentbildserien fortsätter! Här ser vi det fantastiska flaket.

Peace.

Roxanne.

Kategori: Allmänt

Att röra på sig är överskattat. Att gå upp är överskattat. Att ligga i soffan hela dagenoch inte röra sig en centimeter är underskattat. Imorgon vid den här tiden är jag i Göteborg. Eller på väg dit i alla fall. Jag har inte så stor kolla. Värst vad filosofisk jag hade varit i natt då. Börja gråta över en krossad snigel och cykla in i lite alltmöjligt. Där ser man. Men det var riktigt roligt igår. Och Ida, hur sjönk Vasa?

Peace.

Hej lla glada midsommarfirare!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hella igen efter en otroligt kulk efterfets hos Ulle. Det var inte mycket folk men ack vad kul det var. Nästan krampi magen varning. På vägen hem lyckades jag råka cykla på en snigen och då tänkte jag på vilket hävla liv sniglar lever. Fy fan! Att dö bara för att en full jävel inte ser sig för och styr undan. Så skulle inte jag vilja döi alla fall. Stackars snigel. Jag har dåligt samvete och började nästan grpta. Vi fick sprit hos Ulla . Nästan lite för mycket. Bar sänsta. Hon drack fimpgroggen och hade rätt. Bra jobbat. Men inte fick vi träffa petter. Petter ich jag vi är goda vänner...................... ni kan resten. På vägen hem lyckades jag (förutom att kör aa över en snigel) köra in i staketet och garaget. Stackars in ben. Nu ska jag titta på vfilm och fyllekäka sallad. Thilda må mobba mig för min ofeta fyllemat men jag ser fram emot den. Josfins avolkadosås gör det hela lite fetare så det väger upp. Och ryktet som går bland esteterna. DET R INTE SANT! Fuck off and dieeeeeeeeeeeeeeeee! Min tv skriker och soffan ännu mer. Dom vill ha oimig och jag vilkl ah dom. Så de så!!!!!!!!!!!!!!!

Peace.

Glad midsommar för fan!

Kategori: Allmänt

Ett år har gått sedan sist. Det måste ha varit världens kortaste år. Är ni säkra på att vi inte har räknat fel någonstans? Hur som helst så är det midsommar idag som någon har missat det. För min del spenderas den på min altan med de allra bästa (minus några av dom). Trevligt som in i helvete. Jag lyssnar på Dylan och njuter av att vara i liv. Livet är så sjukt underbart ibland och jag hatar folk som inte uppskattar det. Dö och ge plats åt någon annan.

Peace.

Kramp i min mage.

Kategori: Allmänt

Jag har skrattat så jag fick kramp i min mage. Pappa råkade sätta på oerhört hög musik så hela familjen hoppar till och skriker i kör. Efter gapskratt flätar pappa fram att han fick ont i tänderna. Det var roligt. Det svider i min mage. Mamma säger att jag har fått magkatarr. Det brukar hon ha. Jag tror det är alkoholen. Imorgon smäller det igen. Jag är fortfarande bakis. Därav de korta meningarna. Jag orkar inte tänka. Är det någon som vet hur högt snitt man skulle ha för att få stipendium? Skulle vara kul att veta. Mitt snitt höjdes idag efter att Öyvinn erkände att det hade blivit ett litet fel när han skrev vg i svenska b istället för mvg. Rätt ska vara rätt. Roligt att b-kurserna oftaste hade högre betyg än a-kurserna. Jag kommer aldrig mer läsa en kurs på Rudbeck. Tacka fan för det. Eller? Ja. Jag är en fri kvinna som får ta hand om mitt eget liv och laga min egen lunch om dagarna. Mmmm mat.

Peace.

Parteeeeeeeeeeeeeeeey!

Kategori: Allmänt

Ja här sitter man ute på landet då och är full som ett svin. Det är så det ska vara. Hälften ghar dragit, ågra sitter och röker några på altanen och här sitter jag. Trevligt. Nu vill Linnéa gästblogga!

heeeeeeeej! BÄST! Full. NEj! Vart ska jag sova? mamma? pappa? gustav? Hannah? Evellina? bajs? Nej vem fan sk. jag sova hos? Mammas hus är en flyttkartong:( pappa kommer bara akna och vara orlig. orkar inte vara fukl. hoppas ida vill köra mig till gustav, annars är jag körd. ska ju fota imorgon. Will esäger att jag sa komma irill krogen. MEn nu ör klockan myxker½ '
'
Pyss

Vad är en dator?

Kategori: Allmänt

Vad jag kan missas har jag inte suttit en sekund vid datorn idag. Otroligt. Solen och en bok har fängslat mig på altanen hela dagen. Jag älskar sommar. Det vankas sommarnatt på landet. Hannah ställer till med festligheter. Det var ju ett tag sen sist. Nykter ända sedan i fredags (eller lördags morse om vi ska vara så). Här är man van med var och varannan dag så det ska bli riktigt trevligt. Ack vad hungrig jag är. Och vad fan ska jag ha på mig? Mitt liv är fyllt av stora problem.

Peace.

I have a ny lampa.

Kategori: Allmänt


Åh vad jag älskar min nya lampa! Snartsnartsnart ska jag ta tag i rummet och se till så det blir färdigt. Väggarna måte målas och jag ska snickra ihop en hylla. Nej, jag har inte tagit mig vatten över huvudet. Åh vilken fin lampa!

Peace.

Kalla mig fågelbo.

Kategori: Allmänt

Jag funderar på at borsta mitt hår. Det har nog inte smakat på en borste sedan.....................i torsdags! Borstar är inte min grej.
Min lillasyster har dataförbud. Hon är den mest databeroende människan jag vet. Som ett sudstitut för datasittande har hon bland annat kastat vattenballonger på gaten, skrämt mig ett antal gånger, kastat glasspinnar på mig, hoppat runt på altanen och pistak mig med en utblåst ballong, legat och halvgråtit i solen iklädd långbyxor, gapskrattat åt ingenting (endast för att det är det värsta jag vet), plågat katten med sina hemska lekar och nu ligger hon och kollar på tv medan jag som är en duktig flicka får sitta här. Vi får se vad hennes nästa påhitt blir. Jag borde filma detta och ge ut en prisbelönad dokumentär eller nåt.

Peace.

Evelina - das konstnär.

Kategori: Allmänt

Igår fick jag för mig att måla en tavla. Det gjorde jag. Kort senare begav jag mig till mitt älskade ikea och köpte en sjukt snygg lampa för 79 kronor. Jag känner inspirationen blöda och om det inte var sol skulle jag nog städa mitt rum (som jag i stort sett gör varje dag nuförtiden).

Peace.

Helvete.

Kategori: Allmänt

Ja det blev ju inte direkt som jag hade tänkt mig men vad fan. Ibland är det enda man behöver en liten liten förändring. Jag har insett att bloggen är mitt lilla skötebarn så ibland får den stå för förändringen. Nu är jag sjukt ugenpå ägg.

Peace.

Jag vet att allt ser sjukt ut just nu men jag behöver förändring. Det kommer.

Kategori: Allmänt

   

Champagnefrukost hos Ström.

Kategori: Allmänt

sp3b klär världens snyggaste vagn!

Kategori: Allmänt



Varför plågar jag mig själv genom att titta på ala dessa bilder? Eller plågar och plågar, jag blir bara så jävla sugen på att göra allt igen. Jag blir nästan taggad på att börja plugga igen bara för att få sluta skolan och festa hela dagar och nätter. Göteborg nästa!

Peace.

Junitrofén + maskeradfest.

Kategori: Allmänt

Nu jävlar ska jag försöka få ut alla studentbilder och allt.


Ja, där hade vi ju en dags festande. Mer kommer snart, det tar bara sån jävla tid att lägga upp bilderna och e är så sjukt många.

Peace.

JAG VILL TA STUDENTEN VARJE DAG FÖR RESTEN AV MITT LIV!

Kategori: Allmänt

Hello life.

Kategori: Allmänt

Jag brukar aldrig bli bakis men fy fan vad dåligt jag mådde igår. Inte nog med att jag var groteskt trött, jag mådde sjukt illa också. Jag varar er, åk inte på släktträff dagen efter studenten. Det var hemskt. Jag berättar mer senare.

Peace.

Me und Linnéa in das GBG!

Kategori: Allmänt

Det känns jävligt impulsivt men nu har vi i alla fall bokat biljetter till Göteborg. Söndagen efter midsommar drar vi tills torsdag kväll. Det ska bli så oerhört roligt! Se upp. Ångest? Nej. Fel? NEJ!

Peace.

Dan före dan.

Kategori: Allmänt

Från och med imorgon kan man inte längre lägga sig i facket för studenter längre då. Vad blir jag i övermorgon? Semestrande försäljare låter bra. Vecka 27 hoppar jag ner i facket med försäljare och jag hoppas att de har dresscode på kontoret. Några dagar i alla fall. Jag vill vara finklädd och låta snobig i telefon. När jag och Ida satt i Botaniska kunde jag för några minuter se morgondagen och dess innehåll framför mig. Bara några minuter. Den har inte riktigt kommit in i mitt huvud än. Jag kan se dagen efter och nästan känna bakiskänslan men orgondagen går inte riktigt att föreställa sig. Spännande. Allt får bli en överraskning. Nu ska jag göra en överraskning. Ännu mer spännande.

Peace.

I said: FUCK OFF!

Kategori: Allmänt

Underbar kväll igår. GBG here i come! Farmor väntar.

Jättehurry.

Kategori: Allmänt

Om ungefär tio minuter kommer det stå en bil utanför mitt hus. Jag kom nyss ur duschen. Pappa skulle ju väcka mig! Måste packa vin och hela skiten. Bajs.

Peace.

Subvadå?

Kategori: Allmänt

Konstig känsla. Att blogga är ett substitut för något viktigt. Jag är ett substitut. Eller brukar vara i alla fall. Mastersubstitutet själv. Jag vill ha ett substitut för något jag aldrig haft. Då kanske det heter något annat. Ibland, som nu, känner jag mig lite extra cool när jag skriver och trycker lite extra snabbt på knapparna. Det går aldrig bra. Jag måste alltid gå tillbaka och sudda. Men ack vad cool jag känner mig de få sekunder det varar.

Peace.

Coola systrar, ja jag vet.

Kategori: Allmänt

KLASS!

Kategori: Allmänt


Bilder från DIIII kupp, utklädnadsshowen och innan Calypsofesten. Cool klass eller vad. Jag älskar kuppen. Ikväll väntar lugna aktiviteter på Djäkne för att imorgon köra järnet hela dagen och kvällen. Linnéa och jag som försäljare i sommar säger jag bara. Jävla peace-biljetter att ta slut!

Peace.

Jag kände att det var dags att städa rummet.

Kategori: Allmänt



(Sp3b slog till med en kupp igårnatt. Skolgården ligger härmed i vårt vådl!)

Ångest.

Kategori: Allmänt

Idag ska jag få gå och rösta för första gången i mitt liv. Jag har dock inte bestämt vilka/vem jag ska rösta på. Ångest. Piratpartiet har ingen miljöpolitik och driver alldeles för få frågor. Miljöpartiet börjar bli mesiga och eu-vänliga. Någon på högersidan behöver vi inte ens prata om. Socialdemokraterna finns ju alltid men det behövs något mer radikalt. Just nu tror jag att det lutar åt Mikael Gustafsson från vänsterpartiet. Han driver viktiga frågor och verkar vara en bra grabb. Vi får se hur det blir.

Peace.

Fuck off!

Kategori: Allmänt

Helt plötsligt blev jag jättearg. Då menar jag verkligen hur arg som helst. Min familj har övergett mig för fotbollsmatch och jobb och jag har inte en jävel att slå tills ilskan försvinner. Det känns elakt att ge sig på en försvarslös sköldpadda. Istället ska jag testa att sätta på Lundell på ögsta volym och slå mig ner på vardagsrumsgolvet och bara vara allmänt arg och tänka på alla jag hatar. Det låter lockande.

Peace.

Josefin är en fri kvinna!

Kategori: Allmänt


Äntligen har jag rensat upp bland alla gamla bilder som skulle visas för mänskligheten. De sista kommer alltså från Josefins student. Det var fint. Hon fick bland annat en fickplunta av oss. Dessvärre uppskattade hon inte innehållet hennes pappa fyllde den med. Det bjöds på mat och vin i mängder och det satte sina spår. Nu samlas det krafter till kommande vecka. På tisdag drar festligheterna igång igen på orgonkvisten och sen är det bara att hålla ut hela veckan! Jag älskar att ta studenten!

Peace.

Preeeeeeeeeeeparty en meine hus.

Kategori: Allmänt

Utklädnadsshow med förfest 08.00 och därefter Vasa.

Kategori: Allmänt

Some of them we love, some of them we hate. You pick.

Kategori: Allmänt

Jag tror jag har träningsvärk i låren. Ida bjöd på en bilur till Anundshög. Vi satt och tittade på stenar och frös. Sverige är sämst på fotboll och pappas kompisar har bannlyst mig från soffan Jag får ligga på golvet och titta. Hela kroppen gör så in i helvete ont. Frågan är bara vad jag har gjort. Ett överflöd av alkohol kanske förklarar saken. Nästa vecka kör vi igen!

Peace.

Aj som fan.

Kategori: Allmänt

Ja. Igår tog ju Josefin studenten och allt. Nu är hon fri och antagligen bakis. Jag är bara bakis. Mitt i natten vaknade jag i vardagsrummet och märkte att alla hade åkt hem utom Kajsa. Hon sov i soffan. Vinglade, eller snarare haltade, i på rummet och stupade i sängen. AJ! I sådär en timme låg jag och vred mig av smärta. Mitt lår! Vad har hänt?! Det gjorde så fruktansvärt ont att jag aldrig har varit med om något liknande. Det går inte ens att beskriva smärtan men tänk ett blåmärke och att någon konstant trycker på det. Eller en lårkaka. Det liksom strålade ut i hela benen och jag var helt säker på att om jag somnade skulle jag vakna med ett amputerat ben på sjukhuset. Det gjorde jag inte. Jag vaknade med ett lår som fortfarande gör fruktansvärt ont men bara när man rör på det eller försöker gå eller liknande. Vad i helvete har jag gjort?

Peace.

SOMMAR09

Kategori: Allmänt

Herregud jag glömde ju berätta dagens planeringar. Mina öron har näst intill brunnit upp efter all teöefonpratning med Linnéa. Det blir Peace & Lova i sommar igen! Skönt att ha det bestämt. Nu ska det bara köpas biljett och kolla färd fram och tillbaka. Helst skulle jag vilja bege mig till Hultsfred men som arbetande kvinna måste man offra sig och med tanke på att Linnéa också förhoppningsvis får jobb på samma ställe som jag är det lika bra att ta Peace. Det blir hur bra som helst!
Nu häll jag ju på att glömma en sak till. Det ser ut att bli uppehåll imorgon (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och fint väder den 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) hoppas bara att man kan lite på prognoserna.

Peace.

Tyst för i helvete!

Kategori: Allmänt

Är det något jag hatar så är det snarkljud. AAAAAAAAAAAAAH! Jag står inte ut. Jag ruser och det känns som jag ska spy varje gång jag hör någon snarka. Det blir bara värre och värre. Lyckans ost jag är som har försetts med en fader med världens snarkningar. Just nu liggen han i söngen bakom mig och snarkar som aldrig förr. För att inte dö av rysningar jag har öronen i säkert förvar under hörlurarna. Musiken är på tok för hög och det gör nästan lite ont men det är smällar man får ta när man inte tål snarkljud.
Imorgon tar fröken Josefin (som den första i das gang) studenten och blir en fri kvinna. Självklart ska det firas med ännu mer vin. Jag fick en chock för ett tag sedan när jag ltfte upp boxen och kände hur lite det var kvar. Hur mycket vin försvann egentligen igår? Denna dag har skvallrat om att det antagligen var alldeles för mycket men är man student så är man och då är det okej att dricka och vara full 18 timmar i streck under en dag. Onsdagen in my <3 säger jag bara.

Peace.

Jag lever och återkommer när kroppen fungerar normalt igen.

Kategori: Allmänt

.

All day long.

Kategori: Allmänt

Smärta i min rygg. Galen dag igår. Alkohålintag 08-02. Dessa ljuva studenttider.

Peace.

SP3BOXARE!!!!!!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara säga att VI HAR BARA FESTEN KVAR FESTEN KVAR FESTEN KVAR!!!!!! och SP3B SHALALALALA SP3B SHALALALALALA!!!!!! och OCH SÅ FINNS DET DOM SOM HAR, FLERA HUNDRA DAGAR KVAR!!!!!! Vi kom för i helvete tvåa på utklädnadsshowen! Löga nästa och fy fan vad vi är bra. Time to nykrta till lite, fixa i huset för att invänta delav av klassen för förfest. Kvällen bjuder på calypsofest och ännu högre promillehalt i blodet. Jag säger som min storasysters chef; Om jag inte visste bättre skulle jag tro att ni hade druckit.

Peace.

Det blev en uteservering och en Müller i måndags!

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

gatulyktor ser det ingen annan ser
det ingen egentligen vet finns
det som göms undan
finns men ändå inte

gatulyktor ser det liv ingen vill ha
sorg större än vi förstår
något så svart att det inte syns
svartare än allt annat

gatulyktor ser det vi gömmer
för varandra
vi vet att det finns
var det finns
under gatulyktorna

Bla bla bla och bla.

Kategori: Allmänt

Vissa människor är sorgliga och andra är sorgligare. Så är det och det får man nog leva med. Jag känner mig däremot inte speciallt sorglig för tillfället. Vissa dagar inser man ännu lite mer hur jävla fantastiskt det är att få ha så sjukt underbara människor omkring sig. Människor som plockar fram ens bästa sidor och gör en till en lite bättre människa. Det är lycka tror jag allt. Dags att låta vattnet förvandla min kropp till något rent.

Peace.

TYYYYYYYYYYYYYST!

Kategori: Allmänt

Är det något jag hatar så är det när vuxna män fejkar målbrott och tror att de är roliga. AAAAHHH! Snälla, det är inte ens lite kul! Jag får ont i huvudet och mina öron vill bara sprängas och nu bytte jag kanal. Håll käften för fan och hitta på något bättre.

Peace.

Do or die!

Kategori: Allmänt

Skaffa studentklänning
Skaffa studentskor
Projektarbete

Religionsredovisning
Historiauppsats
Hitta sista minuten
Planera idrottslektion

Plugga matte som bara den
Filosofiprov
Göra om rummet
Filosofiarbete
Baka bröd
Opponera
Jobba på Elba
Skaffa kläder till studentkvällen
MATTENATIONELLA!
Hitta jobb
Packa

Utklädnadsshowen
TA STUDENTEN!

Allmän lycka.

Kategori: Allmänt

Det är dagar som dessa som gör att man lever lite lite längre. Vädret så bra det kan bli första juni. Skolan är mycket snart över för en lång lång tid framöver. Spontana timmar på Bill & Bobs uteservering. Några glas vin, öl och cider senare vinglade vi genom stadens gator till älskade Müller. Jag har aldrig stött på en mysigare människa i hela mitt liv. Näst intill hela klassen sitter och bara har det trevligt och äter jordgubbar, vindruvor, frallor och allt man kan tänka sig. För att inte tala om hur underbart det är att inse att ja, jag har nog faktiskt världens bästa vänner. Framtiden spikades efter ett lagom stort alkoholintag och allt är bara helt underbart. Jag älskar livet.

Peace.