konfettikrig

Problem.

Kategori: Allmänt

En jobbig sak är att jag inte kan andas när jag ligger på rygg. Det är lite jobbigt ibland.

Min bästa tid är nu?

Kategori: Allmänt

Jag fortsätter med min nya grej att somna när jag kommer hem från skolan. Dessvärre var de tre timmarna av sömn inte så passande. De hindrade mig från att kunna plugga till provet imorgon. Platon och de andra grabbarna fick vänta lite. Nu är jag däremot (inte) pigg och ska ta tag i filosofin. så studerar jag det hela som de stora grabbarna gjorde det. Röker på och mumlar för mig själv; Nu men inte nu. Nu, men inte nu. Ola skulle nog bli stolt över mig. En läskig sak är att jag aldrig i hela mitt liv har vaknat av en så kratig hjärtklappning. Att en dröm om ett sms kan få en att sväva på gränsen mellan liv och död. Jag var helt kallsvettig och skakig i någon som kändes som en evighet. Jag har bestämt mig nu, jag vill inte ha det smset i verkligheten. Förut var det en dröm, nu var det bland de värsta mardrömmar jag någonsin upplevt. Platon ropar på mig från andra sidan höghuset.

Peace.

Fucking nöjd.

Kategori: Allmänt

I Sverige får man nästan inte säga att man har gjort något bra eller att man är nöjd med sig själv. Det tänkte jag bryta nu och säga att jag är sjukt nöjd över min och Linnéas insats i debatten idag. Vi mot djurförsök, Amanda och Isabella för. En hel jävla lektion. MVG på alla fyra och jag är faktiskt sjukt nöjd och känner för att debattera ännu mer. Jag har hittat mitt kall.

Skola, vänta, träna, hem träffa Ida. Allt ordnar sig med lite socker på. Varesig man tror det eller ej. Men fan vad livet är orättvist ibland.

Peace.

Lamp.

Kategori: Allmänt

the light
is so bright
that even in the night
I have to fight
whith the knight

Ohhhh, min rimförmåga är på topp!

Jag dricker te med altandörren öppen.

Kategori: Allmänt

Tankspriddhet.

Kategori: Allmänt

Jag undrar hur tankspridd man har blivit när man lägger in telefonen i diskmaskinen istället för kaffekoppen.

Jag säger aj.

Kategori: Allmänt

Helgen har spenderats åt att vika och stämpla studentbiljetterna. De är jävligt många kan jag tala om för er. Jag och lillasyster delade på jobbet. Efter att ha vikt, stämplat och sorterat 825 biljetter är jag nu stolt ägare av en förbannad jävla nackspärr. Jag har vikt biljetter för 165 000 svenska kronor denna helg! Och det var ändå bara hälften. Det är ganska frestade att plocka på sig några buntar och tjäna sig en hacka. Men nu ska vi inte vara såna så jag tar mig lite te istället.

Peace.

Förra våren. Eller våren före det?

Kategori: Allmänt

När vädret är bajs får man skapa sina egna vårkänslor. Jag tror att detta är förra våren men det skulle också kunna vara våren före det. Nej, det måste vara från tvåan så förra våren vågar jag nästan lova. Jag hittade bilderna när jag letade efter några andra men nu har jag glömt vilka jag letade efter från första början. Så kan det gå när man römmer sig iväg till en svunnen tid. Jag hatar att alltid försöka komma fram till om det var bättre eller sämre då. Det spelar ju ingen jävla roll för det är nu jag lever. Jag tror att det var sämre då. Förutom vädret. Det var bättre. Nu borde jag borsta tänderna.

Peace.

Kom igen!

Kategori: Allmänt


Jag var vungen att utforska vad det är för folk som hänger på blogg.se och kom in på KENZAs blogg. Okej.............. Ännu en blogg som jag absolut inte fattar varför så många snorungar vill läsa. Men vill dom slösa bort sina liv är det deras problem. I alla fall hade hon som alla andra storbloggare massa Dagens outfit. Jag kommer aldrig fatta grejen. Denna putfit hade fått 399 kommentarer och i stort sett alla sa något i stil med "Åhhhh! Grymt snygga kläder! Du är så otroligt fin och jag älskar dina kläder!!!!!!" En del sa åt henne att sluta röka också. Hennes läsare verkade vara oroliga eftersom den där lilla cigaretten dök upp allt oftare. Men det var inte rökningen jag störde mig på, det var alla dessa 399 småtjejer som beundrar hennes totalt alldagliga outfit. Jag säger inte att det är fult eller något sånt men varför varför varför blir det alltid så stor grej när en bloggare sätter på sig exakt likadana kläder som alla andra har? Herregud! Öppna ögonen och titta runt på stan, varenda unge ser ju ut såhär. Så kommer en bloggare och visar upp det och 399 personer faller av stolen av häpnad. Så fint är det faktiskt inte. Lev för i helvete!

Peace.

Böcker.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig taggad på att läsa och funderar på att söka upp ett bibliotek snarast. Jag har en liten lista på böcker jag ska läsa den närmaste tiden.
  • Hon går genom tavlan, ut ur bilden
  • Flickan som uppfann livet
  • Rebell med frusna fötter
  • Konsten att vara Ela
  • De i utkanten älskande
  • Jag är leopardpojkens dotter
  • SOS från mänskligheten
  • Janis, den magnifika
Alla skrivna av Johanna Nilsson. Jag har läst de två första och jag har aldrig läst något bättre. Helt underbara böcker. Vissa stunder ar jag övertygad om att det var mig allt handlade om. Jag måste läse dem igen.

Peace.

Saker du inte trodde om kristendomen.

Kategori: Allmänt



Mina nyvakna och trötta ögon som fortfarande ser dubbelt var helt säkra på att det stog "Kommunister sökes".

Jag är van vid motsatsen och trivs bättre där.

Kategori: Allmänt

Jag har spenderat denna vecka med att vara sjukt jävla trött. Jag är van vid att somna vid två. Tidigast ett. Denna vecka har jag somnat runt elva, vaknat och varit skittrött, kommit hem från skolan och somnat, vaknat och ändå somna vid elva. Till och med tio någon kväll! Hur hängder det ihop? Jag är piggare på dagarna när jag somnar vid två än när jag somnar vid elva. Jag brukar aldrig kunna sova efter skolan och ändå somna tidigt. Sover jag efter skolan somnar jag vid tre. Men inte denna vecka. Idag somnade jag direkt när jag kom hem vid ett och sov till fyra. När jag vaknade var jag ändå lika trött. Inte ens kaffe hjälper!
Det jobbiga är egentligen inte trötthete, eller jo kanske, men en annan jobbig sak är att ögonen är så sjukt jävla trötta att jag får inte bakom dem. Hur fan får man ont bakom ögonen? Men mellan ögonen och tinningarna. Det känns som jag har kisat i en vecka i streck. Jävla trötthet jag har hellre svårt att somna!

Förresten skulle jag göra vad som helst för att få åka utomlands nu. Snartsnartsnart. Oh, jag måste kolla om det har dykt upp några spännande erbjudanden.


Peace.

Mes.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig oerhört mesig men jag kan inte rå för det. Ida ringde och här sitter jag med tårar i ögonen. Voer jag troende skulle jag be till högre makter att de skulle bota min vän, men nu är jag inte det så jag litar till naturen att jag snart ska få umgås med Idahoe igen. Jag tänker på henne typ varje minut och det enda jag vill är att ringa och fråga hur hon mår, om hon snart återvänder till verkligheten. Men då vet jag också att hon antagligen inte svarar så jag får nöja mig med att tänka på henne och hoppas på att hon ringer när hon orkar. Bli frisk då älskade vän!

Peace.

Vårsol.

Kategori: Allmänt







Talande telefonsvarare.

Kategori: Allmänt

Inte nog med att jag vill ha en talande porttelefon när jag blir stor, jag vill ha en talande telefonsvarare också! En sån som de alltid har i amerikanska filmer. Så man kan höra vem som ringer och vad den vill och om man känner för det kan man svara. När jag skaffar en sådan är mitt liv fulländat. Jag ängtar. En fråga kvarstår dock: var inns de att införskaffa?

Peace.

Liv.

Kategori: Allmänt

Idag fick jag livstecken från Ida. Jag har inte riktigt vågat ringa med tanke på att hon kanske sover och så. Hon lät förjävlig. Stackars vän. Men snart har en vecka gått och därmed kan livet återgå till det normala om lite mer än en vecka. Det ser jag mycket fram emot. Det känns mysigt att ha en hemlig blogg men nu är det snart slut på det. Jag har blivit besatt av att fixa småsaker och känner mig aldrig klar med utseende men snart så. Det enda jag vill veta nu är hur man får bort den jävla ramen som finns runt bilderna medan de laddas. Jag skäms över den groteska rosa ramen och vills helst få bort den helt. Nej, promenad i solen med fröken Josefin väntar.

Peace.

Träd.

Kategori: Allmänt

Fuck off and die.

Kategori: Allmänt

Jag kände att jag ville inleda mitt nya bloggliv med en fräck rubrik. Fuck off and die kändes bra. Ibland vill man helt enkelt bara fucka off and die. Blogspot gjorde inte som jag ville fast jag har börsökt skapa fred i flera månader. Därför säger jag adjö och återvänder till sidan som en gång i tiden startade mitt bloggliv. Tyvärr hade den förra bloggen försvunnit så jag blev tvungen att börja om på nytt. Sentimental som jag är infinner dig sig lite ångest i min kropp. Vad ska jag göra av alla inlägg på blogspot? De är ju en del av mitt liv och nu kanske de försvinner. Är det bra eller dåligt? Fuck off jag har saker att göra.

Peace.