konfettikrig

Historien om den krossade tummen.

Kategori: Allmänt

Mitt liv är fulländat! Jag kan dö lycklig och fullbordad. I evigheter har jag drömt om att få uppleva det som enbart, fram till igår, händer på film. Nämligen att bartendern kommer fram till en och säger "Han där borta bjuder på valfri drink." En våg av genuin lycka drog igenom min kropp. Dock har jag ingen aning om vem den mystiske mannen i rutig skjorta var eftersom han försvann med en vinkning och ett leénde på läpparna. Synd. Han kan ha varit mannen i mitt liv. Gårdagens downs får väl ändå vara 1. Den krossade tummen som jag fortfarande inte kan röra utan att skrika av smärta. Folk försöker övertala mig om att den är bruten. Lätt stukning tippar jag på. Hur den uppstod är och förblir nog ändå en gåta. 2. Den otroligt aggresiva tjejen i kön som både skulle ge oss smäll så fort vi kom ut och sätta oss i fyllecell eftersom hon kände vakterna. Tror hon påstod att vi trängdes. Mycket möjligt. Jag försökte mest skydda min otroligt ömmande tumme från stryk. 3. När jag ringer på dörren öppnas toafönstret och mamma gorma att hon kaskadspyr och inte kan öppna just nu.
Så nu vandrar jag här i ett hus invarderat av vinterkräksjukan och en stukad tumme så jag inte ens kan trätta händerna ordentligt. Handspriten är min bäste vän.

Peace.

But you just met somebody new and now it's gonna be me and you.

Kategori: Allmänt





Problemet med tjocka pocketböcker är att de omöjligt håller ihop boken ut. Kickade igång mig själv med lite för mycket koffein känner jag i min snurrande skalle. Därav en överaktiv lördagsförmiddag. Tänkte sy axelband till min förtjusande klänning men har lyckats städa bort tyget och min koffeinöverdosade hjärna kan absolut inte minnas var jag la det. Övergick till att sy en sminkväska istället men lyckades mäta fel (skyller ännu en gång på koffeinöverdos) så gav upp när dragkedjan inte riktigt fick plats. Påbörjade letandet av en gammal påbörjad tisha istället men insåg att även den blev bortstädad imorse. Dessutom har jag och W spenderat dagen åt att skicka JAG-ÄR-SÅ-JÄVLA-TAGGAD-sms till varandra. Kan bli kul. Kan bli farligt. Funderar på att skriva en påminnelse till mig själv. Klockan 01.50 ska det ringa till i mobilen. "OBS! Undvik efterfest och sov hemma. I din egen säng. Ensam."

Peace.

Jag är för ung för dessa livsavgörande beslut.

Kategori: Allmänt


Skrattar fram tvättbrädan med hjälp av Tankesmedjan. Alltid ett säkert kort. Dock bidrar det nog lite för mycket till min katapultförbränning. Indisk gryta eller potatissoppa. Dagens stora fråga. Lite sommar skulle ju inte heller sitta fel. Lite vin i huvudstaden i gott sällskap. DET PÅGÅR FÖR MYCKET I MIN HJÄRNA! Funderar på att anställa en tankeläsande diktator, höll jag på att säga, men jag menar en sån som skriver ner allt jag säger/tänker. Här snackar vi storsäljare. Soppa får det bli. Elleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer?

Peace.

När den enda jag vill ha är du.

Kategori: Allmänt

Lyssnar återigen lite för mycket på Steget för mitt eget bästa. Metallsmaken är tillbaka i käften och mamma försöker tvinga mig till en läkartid. Tror tandläken slipade sönder min tand också. Inbillar mig dock att det kommer växa fram någon typ av skydd så jag slipper återvända. Vem fan sa att tandläkarskräcken skulle försvinna med åldern? Åt helvete heller. Jag försökte ännu en gång övertala honom att söva mig och han vägrade ännu en gång. Får se hur länge jag lyckas undvika både diverse blodprov och tandundersäkningar. Hm, tror någon har en B&J som väntar i frysen.

Peace.

Me and my army.

Kategori: Allmänt


Stiliga karlar. Duktiga också. Pax för björnen i den vita jackan. Han till höger om honom skulle ju inte heller sitta helt fel. Inte han till vänster om björnen heller. Och Kleerup är ju alltid Kleerup. När jag tänker lite närmare på saken är det bara den lite lätt kraftiga mannen jag hoppar över.

Peace.

När jag gick gatan fram.

Kategori: Allmänt

Hemkommen. 700 papp fattigare men två klänningar, en jacka och ett par jeans rikare. Lite trötthetsöverdos också. Men snart är det måndag så då ska det väl ordna upp sig. Galet kul i Uppsala var det i alla fall. The WOJE-duo besitter konsten att alltid ha kul. Och jag besitter tydligen konsten att mer eller mindre (mest mindre) frivilligt förvandlas till en mänsklig hantel som tydligen vem som helst (mest övertränade karlar) får kasta upp i luften när som helst. Tror jag spenderade lika mycket tid i luften som på marken denna helg.

Peace.

Hon/han gör mig galen!

Kategori: Allmänt

För varje dag som går blir jag mer och mer rädd för mig själv och mina tankar. Mina fantasier och min drömmar. Tiden då jag nöjde mig med tanken är för längesen förbi. Jag vill ha mer än en tanke. Det är lite som chips. Har man väl tagit ett är det omöjligt att stanna där. Flyr till annan destination för att skingra tankarna. Problemet är att jag tvekar på att det hjälper. Men någon som får upp en med ett leende på morgonen kan ju inte vara så fel. Något som får en att längta till nästa dag innan natten ens har kommit kan ju omöjligt vara dåligt. Eller?

Peace.

UPP to the S to the ALA!

Kategori: Allmänt

Vänster ringfinger har fuckat upp sig totalt. Hoppar ur och i led så fort jag böjer det. Otroligt obehagligt. Vänster skallben pryds numera av en stor fin bula efter att ha klämt huvudet i bildörren. Höger långfingernagel håller på att lossna efter att ha klämt handen i en brevlåda. Men annars är det bra! Beger mig och min partner in crime mot Uppsala om cirkus sådär två, tre timmar. Borde alltså hoppa in i duschen och packa en väska med mina allra finaste kläder inför en galen natt på byn. Kan ju inte bli annat än bra.

Peace.

I'm not leaving now.

Kategori: Allmänt

Har spanat Stockholm booggie för andra gången den här veckan. Ännu ett tecken på mitt destruktiva undermedvetna. Mer sommar åt folket. Och okej Hoffa, du kan få gifta in dig i min gigantiska skara män. Man skulle kunna tro att jag nöjde mig med denna skara men icke. Det otroligt djupa vatten jag redan plaskar i blir bara djupare och djupare. Att nå land levande ser inte så troligt ut längre. Att vara efterklok är det bästa jag vet. Och att jag tror att jag kan styra över allt bara jag vill. Eller kanske inte allt. Mig i alla fall. Kom nu Kleerup så går vi och sover.

Peace.

Till T och alla andra.

Kategori: Allmänt

Roade mig idag med att försöka komma på soundtracks till perioder/människor i mitt liv.

1. Albin Gromer - Så många gånger
Vi har försökt så många gånger nu
Gått om varandra så många gånger nu
Jag tror att det är dags att säga god natt
och somna om

2. Lisa Ekdahl - Benen i kors
Jag vill inte beveka dig
att göra någonting du inte vill
men inte heller förneka mig
och påstå att jag inte duger till
så vad vill jag då
det är enkelt att förstå
jag vill bara sitta här med benen i kors
och varför vill jag det
det är inte svårt att se
för att du sitter bredvid förstås

3. Petter feat. September - Baksmälla
Jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
Och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem
Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

4. Rihanna, Drake - What's my name
hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
hey boy, I really wanna be with you
cause your just my type
...
You're so amazing, you took the time to figure me out
thats why you take me, way past the point of turning me on
you bout to break me, I swear you got me losing my mind


5. Joshua Radin - I'd rather be with you
I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


Ooooh. Det här va kul. Måste fortsätta sen. Men nu börjar LAF så måste pysa och dö lite av skratt. Ses i backen i morgon.

Peace.

Idioti kanske.

Kategori: Allmänt

Nej men vad vet jag. Jag är ju bara en simpel knegare. Du likaså. Tror jag vände på dygnet när jag hoppade i säng på riktigt vid tiotiden. Det var en spöklik stad jag fick kriga mig igenom för att ta mig hem. Jag ska sluta efterfesta och börja sova hemma om nätterna.

Peace.

Jag älskar din stil!

Kategori: Allmänt

Sitter i min ensamhet/med mamma och mamma + gäster och sveper vin lite sådär försiktigt. Det vankas onsdagsutgång och et var ju inte igår måste jag medge. Jobbfolks och äventyr. Kan bli spännande. Kan bli som jag vill. Kan bli som jag inte vill. Med det mesta. W knows.

Peace.

I'd like to sleep with you, if you'd like me too.

Kategori: Allmänt

Och varför i helvete har ingen sagt till mig att det är röd dag på torsdag!? Innebär de att jag är ledig då? Innebär det att de är allmän utgång på onsdag då? Innebär det att jag måste gå ut själv då för att folk jobbar/inte befinner sig i staden? Måste ge mig ut på jakt efter någon som vet. Och btw Nino Rojo är nog mitt favoritalbum just nu. Måste ha det på vinyl. NU!

Peace.

Come raise your head Autumn's child

Kategori: Allmänt


Mannen i mitt liv. Underbarare och vackrare får man inte. Just nu är jag farlig för mig själv. Eller bara på väg. Jag är farligt nära att rymma. Rymma till en stuga på Gotland. Har fått för mig att det är där jag hör hemma just nu. Eller i vår. Dock är stugor på Gotland jävligt dyra. Jag vill rymma. Jag måste rymma. Allt jag behöver är en säng, min skivspelare och vinylerna. En skrivbok också. Eller skrivmaskin. Jag måste köpa en skrivmaskin. Datorer ger mig ångest. Vi lever utan känsla. Allt saknar känsla! Det fina i allt har försvunnit och ses som fult. Jag vill ha det fula. Det operfekta och det ouppskattade. Jag ska uppskatta det. I min stuga på Gotland ska jag skriva skrivmaskin och lyssna på den underbara musiken på det fina sättet. Det finns inget som är så fint som att sätta på en vinyl och bara lyssna på reporna. Reporna som skvallrar om ett liv. Jag ska återskapa känslan i livet.

Peace.

I don't want to wake up on my own anymore.

Kategori: Allmänt


Jag försöker organisera tankar. Inte för att det behövs, jag vet redan vad som är bra och dåligt. Om du vill något, säg det nu. Eller så kan du ju vänta till på lördag då du vill ha lite sällskap. Dum.

Peace.