konfettikrig

Alla dessa rätt eller fel.

Kategori: Allmänt

Hett samtalsämna: Var det rätt av Jan Helin att publicera Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet? Jag har nog kommit fram till att det kan vara värt ett försök. Vi har i flera år nu försökt ignorera SD. Ingen vill föra debatt med dem och de lever som i ett eget land som ingen vill ha något att göra med. Problemet är ju bara att dumma jävlar som inte har alla hästar i hagen går på Sverigedemokraternas prat om det fina Sverige. Vem fan vill inte ha en bättra skola? Vem fan vill inte minska arbetslösheten? Har folk missat deras groteska människosyn eller är de bara dumma i huvudet?
Vi har alltså testat att trycka undan dem och blunda. Det har inte fungerat. Stödet har ökat. Människor verkar dras till det tysta och förbjudna. Kan vara därför. Så vad sägs om att lägga korten på bordet och visa vad de verkligen står för? Som vi kunde läsa är inte Jimmie Åkesson världens bästa på att kontrollera fakta innan han uttalar sig. Underlag verkar inte rymmas i hans värld. Jag hoppas och tror att i alla fall någon kan ha hajat till lite och bytt uppfattning om SD. De som inte bytt uppfattning kräver nog andra metoder för att inse idiotin.
Sen har vi ju baksidan. Är det rätt att sprida texter kan inte står för? Är det rätt att sprida dessa åsikter? Nja. Och det finns ju en baksida till. De kommer antagligen tappa en del röster men vinner och stärker nog en del andra. Folk är missnöjda med de stora partierna. SD ger ett alternativ. Jag hoppas bara att folk inte är så lättlurade.

Peace.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: